Начало ММА Петъчни прогнози: Волков ще се завърне към победите

Петъчни прогнози: Волков ще се завърне към победите

Петъчни прогнози: Волков ще се завърне към победите
0

След кратко прекъсване рубриката се завръща с нова доза ММА и бокс. Този уикенд главното събитие на UFC изправя един срещу друг едни от най-добрите бойци в тежка категория на планетата. Александър Волков ще спори в октагона с Жаирзиньо Розенструйк.

На хартия руснакът е по-комплексният боец и има много повече начини да спечели. Съперникът му ще разчита на силен удар и нокаут, но богатият арсенал и опитът на Волков би трябвало да му помогнат за успеха. Той е определян и за фаворит от букмейкърите, които дават коецициенти за негова победа около 1.70. Това е и нашият избор, като трябва да се внимава, защото все пак в тежка категория винаги може да се случи всичко.

Преминаваме към бокса, където ще бъде определен абсолютният световен шампион в лека категория. Джордж Камбосо-младши държи всички титли без една, която е в ръцете на Девин Хейни. Това обаче не пречи на букмейкърските къщи да слагат ставка 1.65 за Девин и 2.25 за австралиеца.

Ние обаче сме зад Камбосос, който вече се доказа като истински войн и отличен боксьор. Разполага с отлична техника и бързина, които оставиха вече редица големи имена на пода.

Отново става въпрос за трудно придвидим мач със сравнително изравнени коефициенти. Рубриката обаче най-често се оказва на пътя на победата именно в такива галавечери.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.