Начало ММА Петъчни прогнози: Зрелищни нокаути на UFC 249

Петъчни прогнози: Зрелищни нокаути на UFC 249

Петъчни прогнози: Зрелищни нокаути на UFC 249
0

Феновете на смесените боеве най-после имат поводи за радост – UFC се завръща! Първата галавечер от два месеца насам изглежда много обещаваща, като Дейна Уайт е подбрал подобаващи мачове.

В октагона в Джаксънвил ще влязат някои от най-популярните имена в организацията. Шоуто е гарантирано, а с оглед на бойците можем уверено да предположим, че нокаутите в неделя сутрин няма да са кът.

Тони Фъргюсън – Джъстин Гейджи

Главното събитие на вечерта среща двама от топ състезателите в лека категория. Победната серия на единия ще трябва да приключи, а по-вероятно е да е тази на Гейджи. В паралелна вселена Фъргюсън е шампион отдавна. „Ел Кукуй“ обезобразява всеки свой съперник в последните 12 мача, но така и не успява да се добере до битка за титлата. Той е по-класният боец от двамата и нашата прогноза е за успех с нокаут за 1,95.

Франсис Нгану – Жаирзиньо Розенструйк

Друга отложена битка, която феновете чакат с нетърпение. Двама от най-опасните бойци в тежка категория излизат в 3 рунда… които няма да се изиграят. Нгану е машина за нокаути и очакванията са за четвърти пореден спечелен мач в рунд №1. Ставката за това е повече от примамлива – 2.90. „Хищника“ има нужда от един точен удар да прати масивния си съперник на пода. Срещу Жуниор Дос Сантос го видяхме в нова светлина. Премерваше много мъдро всяко свое движение и издебна единствената грешка на бразилеца. Едва ли Розенструйк ще се окаже по-тежък съперник от предишните.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.