Начало ММА Девети бонус за Гейджи в седем битки

Девети бонус за Гейджи в седем битки

Девети бонус за Гейджи в седем битки
0

Джъстин Гейджи си осигури два бонуса с впечатляващата победа над Тони Фъргюсън. Двамата излязоха в главното събитие на UFC 249 в Джаксънвил, Флорида. Двата чека по 50 хиляди щатски долара са за „представяне на вечерта“ и „мач на вечерта“.

Другата парична премия за „представяне на вечерта“ отиде при Франсис Нгану, който имаше нужда от само 19 секунди да нокаутира Жарзиньо Розенструйк.

Гейджи вече има седем битки в най-популярната организация на сметката си, а общо бонусите в тях са девет. Това е един от любимите състезатели на Дейна Уайт заради атрактивния си стил, който дори на моменти граничи с безразсъдство.

Срещу Фъргюсън обаче Джъстин бе изключително сдържан и компетентен тактически – минал е на съвсем различно ниво.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.