Начало ММА Нов светкавичен нокаут! Франсис Нгану няма спирка и на UFC 249

Нов светкавичен нокаут! Франсис Нгану няма спирка и на UFC 249

Нов светкавичен нокаут! Франсис Нгану няма спирка и на UFC 249
0

Франсис Нгану имаше нужда от само 20 секунди да запише четвърта поредна победа с нокаут. Този път жертвата беше Жаирзиньо Розенструйк, а успехът отново дойде в първи рунд както стана при предишните три.

Суринамецът тръгна на размени от началото, което се оказа много лоша идея.

„Хищника“ отвори гарда му с удар в тялото и след три светкавични пропуска – четвъртият замах беше право в брадичката на Розенструйк. Жаирзиньо отскочи от клетката след мощната бомба.

В първите секунди изпадна в безсъзнание и сериозно претесни всички служители и хората от щаба около клетката. Поредният успех носи сигурен мач за титлата на UFC в тежка категория срещу Стипе Миочич. Любопитно е дали Нгану ще продължи да тренира в спаринг сесии с Благой Иванов-Багата.

Така се потвърди рубриката ни „Петъчни прогнози“, където коефициентът от 2,90 за нокаут в първи рунд за Нгану се оказа подарък!

Всичко по-интересно от UFC 249 вижте тук.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.