Начало ММА Калвин Катар нокаутира брутално Джереми Стивънс в луд мач

Калвин Катар нокаутира брутално Джереми Стивънс в луд мач

Калвин Катар нокаутира брутално Джереми Стивънс в луд мач
0

Джереми Стивънс и Калвин Катар си спретнаха щура битка на UFC 249. Мачът от главната карта на събитието в категория „перо“ може да влезе в секцията „класика“. Стивънс започна ударно първия рунд.

Той показа сериозно неуважение, след като се провали на кантара с почти 2,5 кг, но това не му повлия на нагласата за битка. Постепенно Калвин стъпи на краката си. Завърна се в първия рунд с два добри леви и много тежка деснячка.

Катар продължи с агресията в рунд №2. Жесток страйкинг и от двамата, който донесе миг на бруталност. Свръхзвуков десен лакът разби главата на Стивънс и го прати на пода, а при засечката носа на Калвин се счупи.

Последният демонстрира отличен граунд енд паунд и довърши противника си в локвата от кръв в средата на октагона. Победата в основната карта на UFC 249 ще вдигне допълнително реномето на Калвин, който похвали муай тай треньора си секунди след края на битката.

Всичко по-интересно от галата UFC 249 вижте тук.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.