Начало ММА Сантяго Понзинибио: Ще бия Уудли и с една ръка

Сантяго Понзинибио: Ще бия Уудли и с една ръка

Сантяго Понзинибио: Ще бия Уудли и с една ръка
0

Аржентинската ММА звезда Сантяго Понзинибио пожела да срещне в клетката Тайрън Уудли. Бившият шампион на UFC в полутежка категория отсъстваше дълго от октагона и в момента изглежда като лесна мишена за съперниците си.

Понзи обяви, че е „тренирал като машина“ и е готов за голямо предизвикателство.

„Четох в медиите, че Уудли е готов за UFC 249, подготвил се е добре. Нека аз изляза срещу него“, Сантяго сподели пред MMA Fighting. „Нямам търпение за тази битка. Готов съм да го нокаутирам в първия рунд. Остават още две седмици, да го направим.“

По-рано Уудли си пожела Колби Ковингтън.

„Той иска Колби, но няма как да стане заради фрактурата. Аз съм на линия обаче. И аз идвам след контузия – всичко е равностойно. Подпиши договора, братле. Ще се бия с едната ръка завързана зад гърба, ако трябва. Нокаут в първия рунд!“, призова Сантяго Понзинибио.

Така аржентинецът се присъединява към дългия списък от ММА бойци, които искат да участват в бойната галавечер, а не да бездействат.

Дейна Уайт има тайно място за следващите няколко гали

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.