Начало ММА Поглед в миналото: Порие отказва Холоуей с брутален събмишън (ВИДЕО)
0

Поглед в миналото: Порие отказва Холоуей с брутален събмишън (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Порие отказва Холоуей с брутален събмишън (ВИДЕО)
0

Този уикенд един срещу друг за втори път се изправят непримиримия Макс Холоуей и тежкият удряч Дъстин Порие. Двамата бойци ще спорят за временната титла в лека категория, а бойната карта на UFC 236 в Атланта ще ни предложи и битка за временната титла в средна категория между  феномена Израел Адесаня и Келвин Гастелъм. Бойният спектакъл изобилства от потенциални страхотни битки, но най-ярко впечатление прави реваншът между шампионът в категория перо и „Диаманта“ Порие.

На 4-ти февруари, 2012-та Порие си спечели бонус за „Събмишън на вечерта“ на събитието UFC 143, когато отказа 20-годишния Холоуей със задушаващата хватка „Триъгълник“ от доминантната позиция маунт в първия рунд. След този двубой Холоуей записва 16 победи в 18 двубоя и към този момент е считан за фаворит от букмейкърите в реванша с Порие, който е в серия от 5 поредни победи.

Припомнете си първата битка между тези двама съвременни гладиатори:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.