Начало ММА Поглед в миналото: Последния полет на Орела (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Последния полет на Орела (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Последния полет на Орела (ВИДЕО)
0

Хабиб Нурмагомедов е един от малкото големи спортисти, които са се отказали в пика на кариерата си. Дагестанецът приключи с големия ММА непобеден със статистика 29-0. Мнозина съжалиха, че е би могъл да порадва феновете си поне още няколко години.

Той обаче взе това решение след смъртта на баща си Абдулманап от коронавирус, която така и не преживя. Той беше негов треньор и най-близък човек.

Джъстин Гейджи е последният съперник на „Орела“ в октагона. Американецът си заслужи битка за шампионския пояс на UFC в лека категория след серия от страхотни победи.

Гейджи е феноменален страйкър, но е и шампион по борба в колежанските си години. Ето как се разви мачът му със страховития Хабиб Нурмагомедов:

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.