Начало ММА Полиция спря Ковингтън и Масвидал да се сбият на пресконференцията

Полиция спря Ковингтън и Масвидал да се сбият на пресконференцията

Полиция спря Ковингтън и Масвидал да се сбият на пресконференцията
0

Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал вдигнаха още градуса на напрежение помежду си преди битката на UFC 272. Двамата бивши приятели и настоящи врагове щяха да влязат в ръкопашен бой още на официалната пресконференция, но бяха спрени от полиция.

Дейна Уайт се беше погрижил да не се стига до физически сблъсък преди едно от чаканите събития в смесените бойни изкуства.

Очаквано, бойците преминаха бързо на „ти“ и се нападнаха на лична основа.

Двамата използваха цветуща гама от обиди, а след това застанаха за първо „лице в лице“.

„Довел е този наркоман Майк Браун със себе си? Той е на Гама-хидроксибутират преди всеки свой мач“, Ковингтън нападна човек от отбора на противника си.

„През цялата си кариера е взел един куп стероиди. Доведе този зависим тук, Хорхе? Всички там сте дрогирани. Заедно с ш****те треньори. Моите са най-добрите в цял свят. Бог да благослови Даниел Валверде, Сезар Карниеро, Чарли Вайс, Джонатан Лопес – най-добрите треньори в света, а не наркомани.“

В отговор Масвидал напомни как Ковингтън е бил изритан от залата им:

„Изритаха ти задника, тъпако. После се молеше да се връщаш при нас“.

„Не съм се молил, намерих по-добро място. За разлика от „Американ тАп тийм“ (б.р. заигравка с името и вместо „топ“ е използвал думата за предаване). Ще се предавате този уикенд, нали? Аз съм най-добрият боец, който е излязъл от това прокълнато място“, заяви Ковингтън.

UFC публикува пълно видео с почти половинчасовата пресконференция, в която постоянно се сипят закани:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.