Начало ММА Порие се извини на Конър Макгрегър
0

Порие се извини на Конър Макгрегър

Порие се извини на Конър Макгрегър
0

Бившият временен шампион на UFC в лека категория Дъстин Порие коментира конфликта с Конър Макгрегър. Американецът се извини, че е направил частен разговор публично достояние и предложи всичко между тях да се реши в клетката на 10 юли.

Побързах да публикувам личните разговори на Конър с моята фондация. Това е моята грешка. Това е част от живота, уча се. Целта ми е да разпространявам и да правя добро! Приемам много лично работата на фондацията и затова реагирах така. И чувствам, че съм внесъл отрицателна енергия в това, върху което работя усилено. Ще го приема за урок и ще продължа да се боря за своята благотворителна фондация”, написа Порие.

Дъстин и Конър влязоха в жесток спор за 500 000 долара, които ирландецът е обещал да даде за фондацията, но не го е направил. След спор и обиди в социалните мрежи Макгрегър обяви, че няма да се бие с Порие на 10 юли и търси нов съперник.

Макгрегър откачи и отмени двубоя с Порие

По-късно обаче UFC направи официално съобщение за третата битка помежду им, като обяви, че ще се проведе по план на 10 юли.