Начало ММА Порие се извини на Конър Макгрегър
0

Порие се извини на Конър Макгрегър

Порие се извини на Конър Макгрегър
0

Бившият временен шампион на UFC в лека категория Дъстин Порие коментира конфликта с Конър Макгрегър. Американецът се извини, че е направил частен разговор публично достояние и предложи всичко между тях да се реши в клетката на 10 юли.

Побързах да публикувам личните разговори на Конър с моята фондация. Това е моята грешка. Това е част от живота, уча се. Целта ми е да разпространявам и да правя добро! Приемам много лично работата на фондацията и затова реагирах така. И чувствам, че съм внесъл отрицателна енергия в това, върху което работя усилено. Ще го приема за урок и ще продължа да се боря за своята благотворителна фондация”, написа Порие.

Дъстин и Конър влязоха в жесток спор за 500 000 долара, които ирландецът е обещал да даде за фондацията, но не го е направил. След спор и обиди в социалните мрежи Макгрегър обяви, че няма да се бие с Порие на 10 юли и търси нов съперник.

Макгрегър откачи и отмени двубоя с Порие

По-късно обаче UFC направи официално съобщение за третата битка помежду им, като обяви, че ще се проведе по план на 10 юли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.