Начало ММА Прецедент: Галавечер на UFC ще се проведе пред празни трибуни

Прецедент: Галавечер на UFC ще се проведе пред празни трибуни

Прецедент: Галавечер на UFC ще се проведе пред празни трибуни
0

16 000 празни седалки в Бразилия този уикенд

Събитието на UFC идния уикенд ще се проведе пред закрити врати. Местните медии в южноамериканската страна са сигурни, че Дейна Уайт ще трябва да вземе трудното решение. Очаква се потвърждение от организация до часове, след като в Бразилия настана пандемия.

Коронавирусът изправи властите в родината на кафето на крак, като в момента там са забранени мероприятията с повече от 100 човека на едно място. Засегнати са религиозни ритуали, училища, концерти, други спортни събития.

Арената в бразилската столица побира 16 000 души, но феновете на ММА ще трябва да се насладят на боевете пред малкия екран.

Събитието оглавяват Кевин Лий и Чарлс Оливейра. В подглавния мач ще спорят Гилбърт Бърнс и Демиан Майа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.