Начало ММА Природозащитници критикуват Каубоя и Макгрегър
0

Природозащитници критикуват Каубоя и Макгрегър

Природозащитници критикуват Каубоя и Макгрегър
0

Организацията „Хора за етично третиране на животните“ (PETA) нарече Конър Макгрегър и Доналд Серони „страхливци“ и ги разкритикува за дрехтие, които носят. По врема на педварителната пресконференция за събитието UFC 246 „Каубоя“ направи коментар, че якоето, с което е облечен.

„PETA най-вероятно са по петите ми, защото якето ми е от гърмящи змии и питон“, пошегува се Серони.

„Те имат призовка и за мен. И мен ме търсят“, добави Конър, който също е известен с афинитета си към дрехи от животинска кожа.

„Каубоя“ и екстравагантното му яке

Отговорът на PETA не закъсня. Късно снощи те отговориха в социалните мрежи със следното:

„Прави сте! Ние сме тук, за да ви напомним, че само страхливците се хвалят, че носят животно, което най-вероятно е бито и кожата му е свалена, докато е било живо. Защо не се отърсите от несигурностите си и не носите собствената си кожа?“

Рекордорът за най-много победи в UFC, Доналд Серони, не си замълча и отговори бързо:

„Ако убиването на хора беше легално, то сигурно щях да нося човешко яке. Имам много животни в ранчото. Убиваме ги, ядем ги и използваме всяка част от тях. Ако си мислите, че има нещо лошо да отгледам животно, за да го убия и изям, то има нещо сбъркаво във вас“, категоричен бе Серони.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.