Начало ММА Призоваха Конър да поеме към WWE
0

Призоваха Конър да поеме към WWE

Призоваха Конър да поеме към WWE
0

Бившият световен шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър бе призован да стане част от кеча. Звездата на WWE Джон Сина обяви, че ирландецът би бил страхотно попълнение на организацията и с удоволствие ще гледа негови изяви на ринга.

В момента „Ноториъс” се възстановява от счупването на левия му глезен в мача с Дъстин Порие. „Диаманта” бе обявен за победител с технически нокаут, след като в края на първия рунд глезенът на Макгрегър поддаде и той нямаше как да довърши битката им.

Конър би бил фантастична придобивка за WWE. Той е трудно предвидим, а онова, което прави, винаги предизвиква огромен интерес. Надявам се, че един ден ще стане част от организацията. Аз съм фен на спорта, а той притежава страхотна аура и ще се радвам да го наблюдавам”, коментира Джон Сина.

Опцията Конър да стане част от WWE не изглежда толкова чужда. Още повече че връзката между UFC и организацията е доста плътна. Любопитно е обаче как ще реагира Макгрегър на такава покана. Предвид че преди години той нарече Сина „дебел, провален Мистър Олимпия”…