Начало ММА Прохазка: Не искам дълги кървави битки
0

Прохазка: Не искам дълги кървави битки

Прохазка: Не искам дълги кървави битки
0

След като нокаутира Доминик Рейес във втория рунд чешкият боец от полутежка категория Иржи Прохазка призна, че битката е била чудесен урок за него и повод да се замисли сериозно за ефективността на защитата си.

Да, защитата ми далеч не е идеална, но видяхте, че в тази битка вече сложих блокове – отне шест месеца работа и все още съм в процес на обучение. Няколко пъти той успя да ме удари в изправено положение и на земята неговият уцели точно в целта, така че беше страхотен урок. Знам над какво трябва да работя. Имам дупки, които трябва да се оправят„, сподели Прохазка.

Прохазка даде шампионска заявка в UFC с впечатляващ нокаут

Освен това имах много възможности да завърша битката по-рано, но не се възползвах от тях. Не искам да се задържам в октагона и да водя кървави битки, защото това показва липса на умения. Трябва да усъвършенствам уменията си„, добави чехът.

Прохаска отговори и на въпроса дали е готов да се бие с победителя в битката за титлата между Ян Блахович и Глоувър Тейшейра , която ще се проведе на 4 септември в UFC 266.

Всички са впечатлени от Прохазка

Пътуването ми в UFC напредва толкова бързо, че всъщност нямам време да му се насладя, но да, мисля, че заслужавам битка за титлата. Все още трябва да разберем кой ще спечели, Блахович или Тейшейра, защото Глоувър може да изненада. Лично аз мисля, че Ян е фаворитът и ако премине Тейшейра, за мен ще бъде чест да се бия с него„, завърши Прохазка.