Начало Кикбокс и муай тай Дани Илиев с благотворителен жест за Великден (СНИМКИ)

Дани Илиев с благотворителен жест за Великден (СНИМКИ)

Дани Илиев с благотворителен жест за Великден (СНИМКИ)
0

Бойната звезда Даниел Илиев се включи в поредна благотворителна инициатива, този път за Великден. Кикбоксьорът заедно с бившият футболист на „Левски“ и националния отбор Димитър Иванков, както и сдружение „Заедно за Сердика“, зарадваха деца и младежи, настанени в домове от семеен тип в район „Сердика“.

След като бе отслужена молитвена литургия от отец Петър в църквата „Света Петка“ в кв. „Орландовци“ всички присъстващи посетиха децата от домовете в кв. „Бенковски“ и кв. „Надежда“ и ги зарадваха с яйца и козунаци за Великден. Боядисаните яйца заредиха малчуганите с много емоции и усмивки. След това младежите от сдружение „Заедно за Сердика“ посетиха и Центъра за постоянна потребност от медицинска грижа в кв. „Фондови жилища“, където дариха хранителни продукти.

Председателят на „Заедно за Сердика“ Аделина Карчина поздрави младежите с предтоящия Великден и лично се запозна с това от какво още имат нужда. Всички доброволци поеха ангажимент в най-кратки срокове желанията на малчуганите да станат факт.

Димитър Иванков и Дани Илиев останаха впечатлени от уменията на едно от децата в кв. „Орландовци“, което показа уникални картини, нарисувани лично от нея. Директорът на домовете за настаняване от семеен тип за деца и младежи Цветан Предов благодари на Сдружение „Заедно за Сердика“ за прекрасната инициатива и изрази надежда примерът им да бъде последван и от други хора.