Начало Кикбокс и муай тай Атанас Божилов за GRAND FIGHT ARENA: Ще стане супер шоу!

Атанас Божилов за GRAND FIGHT ARENA: Ще стане супер шоу!

Атанас Божилов за GRAND FIGHT ARENA: Ще стане супер шоу!
0

Капитанът на националния отбор по кикбокс на България Атанас Божилов-Наката е неудържим. Състезателят на бургаския клуб „Самурай“ продължава с натоварения си график през годината и покрай ангажиментите си с националите, отново намери сили и за мач при професионалистите.

Божилов се качва отново на ринга в рамките на един месец. Този път той ще дебютира в първото издание на новата бойна верига „GRAND FIGHT ARENA“, която ще се проведе тази събота от 20:00 ч. в зала „Асикс Арена“. Наката пак ще трябва да премери сили срещу грък – Танос Троувалас. Двамата ще се бият в стил К-1 в категория 73 кг.

Boec.BG се свърза с Атанас Божилов, който бе любезен да сподели настроението си преди този двубой.

 

Към края сме на една натоварена за вас година, останаха ли ви сили за предстоящия двубой от „GRAND FIGHT ARENA“?

Да, тази година ми е най-натоварeната! Готов съм и за този двубой. После мисля да си дам почивка 10-15 дни.

Това е нова бойна верига, а организатори са ваши колеги, които също ще участват. Какво мислите за създаването й? Ще се справи ли тандемът Илиев-Валентинов?

Мисля, че е едно страхотно събитие и дано да им се получи да имат по 2-3 събития на година. Гошо и Дани са големи професионалисти и мисля, че ще стане супер шоу!

Във втори пореден мач се изправяте срещу грък, какво очаквате от тази среща? С Янакис Пападопулус се получи доста оспорван двубой? Разучихте ли сегашния си противник? Какво може да се каже за него?

Да, излизам пак срещу грък. Проучил съм всичко за него. Агресивен противник, но съм готов за битка. Мисля, че Янакис е следващата голяма звезда на Гърция. Това беше един от най-тежките ми мачове!

Забелязва се тенденция по-често да има професионални гали по ММА, кикбокс и муай тай у нас. Това какво показва?

Че стават все по-популярни и интересни за хората и от следващата година се надявам да се организират още повече!