Начало ММА Рамзан Кадиров защити Махачев: Победи Волкановски в честна битка!

Рамзан Кадиров защити Махачев: Победи Волкановски в честна битка!

Рамзан Кадиров защити Махачев: Победи Волкановски в честна битка!
0

Чеченският лидер Рамзан Кадиров коментира възможната дисквалификация на шампиона на UFC в лека категория (до 70 кг), руснака Ислам Махачев, поради нарушаване на правилата след претеглянето преди турнира UFC 284 в Пърт, Австралия.

Обект на разгорещена дискусия беше руският UFC боец ​​Ислам Махачев, който наскоро победи австралиеца Александър Волкановски в честна битка. Той е обвинен в използване на незаконно възстановително вливане преди двубоя. Разбира се, обвиненията не са подкрепени с нищо и се основават само на слухове и спекулации.

Наказват Махачев за 2 години след гладиаторската битка с Волкановски?

Изглежда, че подобни обвинения изискват задълбочено разследване и потвърждение на самия факт на употреба на забранено вещество, но не и в този случай. Тук говорим за руски боец, а това означава само едно: необходимо е да се съобразим със съвременния политически дневен ред – Русия да бъде обвинена във всички грехове. Това тенденциозно обвинение срещу наш състезател уронва сериозно репутацията на водещата спортна организация в света – UFC. Но малко хора се интересуват. Основното е да се накаже „представителят на руския империализъм“ с дисквалификация.

Скандал! Боец обвини Махачев в мащабна измама преди боя с Волкановски!

Попитайте ме дали съм изненадан Разбира се, че не. Политиката на САЩ е предвидима и много едностранчива. Тя се основава на един непоклатим принцип – да се мачкат всички несъгласни. Променят се само методите и инструментите. Въпреки това знаем няколко неща със сигурност: първо, обвиненията от победения австралиец и някои личности са празни. Както самият спортист потвърди, преди и след двубоя съответната комисия го тества за допинг около четири пъти, което се потвърждава от характерни синини. От това следва второто – Ислам Махачев е заслужен шампион на UFC. И последният, трети факт – Русия винаги е била, остава и ще бъде пред целия свят, изключително болезнен за всички западни идеолози. И те трябва да го търпят!“, написа Кадиров в социалните мрежи.