Начало ММА Адвокатът на Макгрегър: Ще оспорим всички претенции

Адвокатът на Макгрегър: Ще оспорим всички претенции

Адвокатът на Макгрегър: Ще оспорим всички претенции
0

Без никакви притеснения са в лагера на Конър Макгрегър за повдигнатите две дела срещу него. В понеделник жена и нейната майка заведоха отделни искове за милиони във Върховния съд в Дъблин срещу ирландската ММА звезда. Обвинението е за нанасяне на телесна повреда през 2018 г., а според информацията Макгрегър е имал съучастник.

„Ищецът знае, че фактите противоречат на твърденията в този иск. Г-н Макгрегър ще оспори всички претенции и е уверен, че справедливостта ще надделее“, заяви адвокатът на боецът, цитиран от „The Independent“.

Макгрегър работи с една от най-добрите адвокатски компании в Дъблин – „Michael J Staines & Company“. Адвокат на дамата е Дейв Колман.

Повдигат дело за милиони срещу Конър Макгрегър

„След изчерпателно разследване, проведено от Ирландската полиция, което в допълнение към показанията на ищеца, включваше разпити с многобройни източници, получаване на показания на свидетели, разглеждане на кадри от затворена верига и сътрудничеството на Конър Макгрегър, тези твърдения бяха категорично отхвърлени“, посочва Карън Джей Каслър, говорител на звездата на UFC.

Делото идва точно в навечерието на сблъсъка на Конър Макгрегър срещу Дъстин Порие от UFC 257. Битката е тази неделя, 24-ти януари, а boec.BG ще я следи НА ЖИВО за своите читатели.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.