Начало Видео Рашад Еванс: Джон Джоунс е най-великият (ВИДЕО)

Рашад Еванс: Джон Джоунс е най-великият (ВИДЕО)

Рашад Еванс: Джон Джоунс е най-великият (ВИДЕО)
0

Никога не е имало съмнения, че шампионът на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс (24-1) ще остане в историята на смесените бойни изкуства като едно от най-значимите имена.

„Боунс“ е противоречива личност заради проблемите си в миналото извън клетката, но дори с демоните си, 31-годишният американец има сигурно място в Залата на Славата. Последният изключително голям комплимент за Джоунс дойде именно от друг бъдещ и напълно заслужил член на тази зала – бившият шампион на UFC в лека тежка категория Рашад Еванс.

Еванс, който има загуба от Джон през 2012 г. сподели, че според него Джоунс е най-великият боец в сферата на ММА.

„Джон Джоунс е най-добрият противник, който някога съм имал. Без съмнение“, сподели 39-годишният Еванс.

„Като цяло мисля, че той изобщо е най-добрият боец в цялата история на спорта. Оставяме настрана проблемите в личния му живот – когато той е в клетката е много динамичен. Има и уменията. А от техническа гледна точка, няма по-елитен от него.

Когато се биеш с боец като него, след мача разбираш, че има следващо ниво, на което трябва да стъпиш, ако искаш да го победиш.

Не можеш просто да си кажеш „Имах лош ден“, завърши Рашад, който през славната си кариера се е бил сещу хора като Тито Ортис, Майкъл Биспинг, Чък Лидел, Лиото Мачида и Куинтън Джаксън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.