Начало ММА Разколебан Уайт заяви, че не знае кога Макгрегър – Чандлър ще се състои

Разколебан Уайт заяви, че не знае кога Макгрегър – Чандлър ще се състои

Разколебан Уайт заяви, че не знае кога Макгрегър – Чандлър ще се състои
0

Президентът на UFC Дейна Уайт призна, че все още не е наясно с детайлите около бъдещото завръщане на ирландската ММА звезда Конър Макгрегър. Макгрегър трябва да се изправи срещу Майкъл Чандлър по-късно тази година, но нито датата, нито мястото са уговорени. Междувременно двамата бойни атлети са треньори в бойното риалити TUF, където Конър вече е успял да даде публичност на буйния си характер, след като се е скарал с Чандлър и публикува видео от къщата на предаването в предполагаемо нетрезво състояние.

„Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър ще се бият. Кога ? Тога не е гарантирано. Кога, каква тегловна категория, не знам. Конър снима този сезон на The Ultimate Fighter с Чандлър„, коментира Уайт в предаването на Пат Макафи.

Уайт допълва, че фрактурата, която Конър получи в последния си двубой с Дъстин Порие също повдига редица въпроси около това кога, как и дали изобщо ирландецът ще се завърне през 2023г.

„Все още има много въпроси „ако“, заяви президентът на UFC.

Последните мачове на Чандлър и Макгрегър са загуби от Дъстин Порие. Майкъл загуби със задушаваща техника, а Конър загуби за втори пореден път от Порие, като получи тежка фрактура на пищяла и впоследствие реферът бе принуден да прекрати двубоя.