Начало ММА Рекордьор в UFC се завръща следващата седмица
0

Рекордьор в UFC се завръща следващата седмица

Рекордьор в UFC се завръща следващата седмица
0

Боецът с най-много нокаути в полусредна категория в UFC, Мат Браун, ще бъде част от бойната карта на организацията на 16-ти май. Това бе потвърдено от официалната Интернет страница на UFC, а след това и в профилите на веригата в социалните мрежи.

Браун ще се изправи срещу непобедения Мигел Баеза в подгряващ двубой от бойната галавечер в Джаксънвил, Флорида на 16-ти май. Двамата бойци трябваше да премерят сили през март в Охайо, но коронавирус пандемията доведе то отлагането на битката им.

Браун е в серия от две поредни победи с ТКО над Диего Санчес и Бен Сондърс. Баеза, който бе част от реалити формата „Dana White Contender Series“, има една победа в UFC. Той надделя над Хектор Алдана през октомври, 2019-та с ТКО. Това бе шестата му победа с КО/ТКО и осма в професионалната му кариера.

Събитието, на което Мат Браун и Мигел Баеза ще премерят сили, ще бъде оглавено от ветерана в тежка категория Алистър Овърийм. Той ще премери сили с тежкия удряч Уолт Харис.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".