Начало ММА Резултати от UFC: Adelaide – Шогуна и Дос Сантос с категорични победи
0

Резултати от UFC: Adelaide – Шогуна и Дос Сантос с категорични победи

Резултати от UFC: Adelaide – Шогуна и Дос Сантос с категорични победи
0

Поредното издание на UFC в Австралия се проведе в град Аделайд. В главното събитие на вечерта Джуниор Дос Сантос победи с технически нокаут Тай Туйваса във втория рунд, но това не беше единствения двубой от основната файт-карта, който завърши преди последния съдийски гонг. Живата легенда на световния ММА Маурисио „Шогун“ Руа победи младата надежда на австралийските бойни спортове Тайсън Педро с технически нокаут в третия рунд. Педро хвърли много усилия в първата част на двубоя и въпреки, че разклати Руа, той не успя да го приключи. Младият боец очевидно бе изтощен през втория и третия рунд и по-рутинираният Руа започна да взима превес.

След силна дясна ръка от страна на Шогуна, Тайсън Педро се сгромоляса и пионерът в спорта се нахвърли върху него, заспивайки го със серия от удари. Реферът на двубоя се намеси и предотврати евентуална по-сериозна щета върху Педро.

 

Джъстин Уилис надигра Марк Хънт в битка, която не оправда очакванията на феновете. След три рунда действия без почти никакви забележителни моменти Уилис спечели последния двубой на Хънт в UFC с единодушно съдийско решение.

Ето и останалите резултати от бойната гала вечер:

Тони Мартин победи Джейк Матюс със събмишън 3, 1:19
Содик Юсуф победи Соман Мохтариан с ТКО 1, 2:14
Джим Крут победи Пол Крейг със събмишън 3, 4:51
Алексей Кунченко победи Юшин Оками с решение (30-26, 30-26, 30-27)
Уилсон Рейс победи Бен Нгуен с решение (30-27, 30-27, 30-27)
Кейта Накамура победи Салим Тоухари с решение (30-27, 28-29, 29-28)
Кай Кара  победи Елиас Гарсия с решение (30-25, 30-25, 30-26)
Хрисос Гягос победи Мизуто Хирота с решение (29-28, 29-27, 30-28)
Дамир Исуголов победи Алекс Горгеес с решение (30-25, 30-26, 30-26)

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".