Начало ММА Ронда Раузи: Боевете вече не са ми приоритет
0

Ронда Раузи: Боевете вече не са ми приоритет

Ронда Раузи: Боевете вече не са ми приоритет
0

Вече повече от 3 години бившата шампионка в категория „петел“ на UFC Ронда Раузи е извън клетката, но не минава и ден без да я попитат няма ли да се завърне.

Официално 32-годишната американка никога не е използвала думата „пенсия“, но след загубите от Аманда Нунеш и Холи Холм остави на заден план кариерата си в ММА, пробвайки се в кеча. В своя YouTube канал Раузи призна, че вече няма желание да жертва себе си и семейството си, за да се доказва на хора, на които не й пука за нея.

„Не минава и ден, в който хората да не ме попитат няма ли пак да се бия. Трябва да мисля за това като избор между да бъда най-великата за всички времена или всички да си мислят, че съм най-добрата за всички времена. Преди и двете бяха важни за мен. Но вече съм на такъв етап от живота си, в който не искам да жертвам себе си и семейството си, за да доказвам това на някакви хора, на които не им пука за мен. Аз знам, хората, които ме обичат – също. Но боевете вече не са приоритет в живота ми. Всички, които ми казват: „Хайде, бий се, направи го пак!“, никога не биха го направили за мен“, каза Раузи, която е женена за бившия шампион в тежка категория Травис Браун.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.