Начало ММА Руси Минев излиза в поредна битка на 4 март в Босна и Херцеговина

Руси Минев излиза в поредна битка на 4 март в Босна и Херцеговина

Руси Минев излиза в поредна битка на 4 март в Босна и Херцеговина
0

Българският боец Руси Минев отново влиза в клетката. Той ще се бие на 4 март след продължително лечение и възстановяване от контузия. Двубоят му ще бъде част от ивент на веригата FNC. Шоуто ще се проведе в Босна и Херцеговина.

Минев сподели, че очаква тепърва от организацията да потвърдят противника му.

️„Предложиха ми италианец. Имат добро впечатление от мен. Ще пътувам другата седмица за Хърватия. Очаквам да подпиша нов договор. Трябва да вдигам нивото, за да съм максимално конкурентен. Искам тази година поне 2-3 мача да направя. С хубава статистика ще бъде по-лесно да ме извикат в големите вериги“, заяви Минев пред „Спортната джунгла“.

Минев разказа, че от известно време звездата на българския ММА Благой Иванов – Багата и друг наш боец, живеещ в САЩ – Атанас Джамбазов, му помагат да замине за САЩ, където ще получи шанса да тренира при най-добрите и да бъде забелязан от голяма организация.

️„Желанието ми е да се готвя с добри бойци и да се развия. Най-големият проблем е получаването на виза. Надявам се в най-скоро време да отида там на лагер или за постоянно. Много благодаря на Наско Джамбазов и Благой Иванов. Те са на много високо ниво. Радвам се, че има хора като тях, които помагат“, допълва Минев.

Руси имаше възможност да тренира в залата на Конър Макгрегър SBG и да направи лагер на мястото, където се подготвяше за най-големите си битки ирландската ММА звезда. Очевидно обаче амбициите на българина са далеч по-големи и той иска нещо повече. Нещо, което може да бъде намерено от другата страна на Атлантика. Да му пожелаем успех!

тагове: