Начало Видео Руснак открадна шоуто на Белатор 274 с рядко красив нокаут (ВИДЕО)

Руснак открадна шоуто на Белатор 274 с рядко красив нокаут (ВИДЕО)

Руснак открадна шоуто на Белатор 274 с рядко красив нокаут (ВИДЕО)
0

„Белатор 274“ ще остане в историята на американската организация като галавечерта, която за пръв път бива оглавена от 5-рундов двубой, в който няма заложена титла.

В главното събитие на вечерта един срещу друг се изправиха Логан Сторли и Нейман Грейси в мач от полусредната дивизия. Двамата сътвориха вълнуващ и интересен мач, който обаче ще остане в сянката на главния подгряващ сблъсък.

В крайна сметка Сторли триумфира чрез единодушно решение след изиграването на пълните 25 минути.

29-годишният американец, който е известен с топ уменията си в борбата, имаше пълно надмощие в играта в стойка и пласира далеч по-точните и тежки попадения. Грейси играеше предимно от заден крак, а Сторли не спря да стоварва тежки леви крошета.

С течение на времето наследникът на легендарната Грейси фамилия също показа, че има качество в боксовите си умения.

Нейман дори успя да разклати съперника си в 4-ия рунд, но Сторли съумя да се опази от съкрушителен удар и на свой ред свали Грейси на земята с мощен овърхенд.

В заключителния пети рунд и двамата бойци бяха на предела на силите си, но Логан успя отново да вкара по-важните и звучни удари, които му осигуриха победата с 48-47, 50-45 и 49-46.

Вечерта все пак принадлежеше на руснака Андрей Корешков, който спечели главното подгряващо събитие чрез рядко срещан нокаут.

31-годишният боец победи американеца Ченс Ренкаунтър чрез нокаут в първия рунд. Корешков се нуждаеше от малко повече от половин минута, за да изпрати зловещ спининг бек кик право в ребрата на опонента, който се строполи на земята и изчака реферът да прекрати срещата.

Мощният ритник бе и първото по-сериозно попадение, което някой от двамата пласира. По ирония на съдбата, първият удар приключи и мача.

По този начин Корешков ознаменува завръщането си в Октагона с 25-та си професионална победа в света на ММА. Руснакът е в серия от три поредни успеха и след края а мача си пожела двубой с ветеранът Пол Дейли.

Андрей Корешков/ Bellator.com

Ето и останалите резултати от главната карта на „Белатор 274“:

Логан Сторли победи Нейман Грейси чрез единодушно решение

Андрей Корешков победи Ченс Каунтър чрез технически нокаут в първи рунд

Адам Пиколоти победи Джорджи Караханян чрез единодушно решение

Бренъ Уорд победи Брандъ Бел чрез технически нокаут във втори рунд

Давион Франклин победи Саид Соума чрез неединодушно решение