Начало ММА Само по един нокаут и събмишън в главната карта на UFC Fight Night 205
0

Само по един нокаут и събмишън в главната карта на UFC Fight Night 205

Само по един нокаут и събмишън в главната карта на UFC Fight Night 205
0

Битките от главната карта на събитието UFC Fight Night 205 със сигурност са били добре подготвени от мачмейкърите на UFC, защото почти всички бяха оспорвани до последната минута. На бойната галавечер, която се проведе късно снощи в Калъмбъс, Охайо, единствено главната и подглавната битка на вечерта не завършиха със съдийско решение.

„Черешката на тортата“ на събитието беше нокаутът на Къртис Блейдс над Крис Даукаус във втория рунд. Това изпълнение бе „подгрято“ от събмишъна на Алекса Грасо над Джоан Ууд в първия рунд. След четири минути игра Грасо успя да откаже съперничката си с „rear-naked choke“.

Ето и останалите резултати от галата:

Браян Барберена победи Мат Браун с неединодушно съдийско решение

Кай-Кара Франс победи Аскар Аскаров с единодушно съдийско решение

Нийл Магни победи Макс Грифин с неединодушно съдийско решение

Марк Диакисе победи Вячеслав Боршев сединодушно съдийско решение

На галавечерта в Охайо сили трябваше да премерят и ветераните Илир Латифи и Алексей Олейник, но поради влошено здравословно състояние на Латифи, битката бе отложена по-рано тази седмица.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".