Начало ММА Блейдс вдигна публиката в Калъмбъс на крака със зрелищен нокаут (ВИДЕО)
0

Блейдс вдигна публиката в Калъмбъс на крака със зрелищен нокаут (ВИДЕО)

Блейдс вдигна публиката в Калъмбъс на крака със зрелищен нокаут (ВИДЕО)
0

Един от колосите на UFC в тежка категория Къртис Блейдс записа зрелищен нокаут в главната битка на събитието UFC Fight Night 205, което се проведе в Калъмбъс, Охайо. 31-годишният американец надделя над Крис Даукаус с технически нокаут във втория рунд.

Блейдс, който е познат с отличната си борба, този път използва само страйкинг уменията си в клетката от началото до края на двубоя. Най-добрите оръжия на Къртис в сблъсъка бяха неговите удари с предната ръка и лоу-киковете му. Увереността, която натрупа в първия рунд, му „даде крила“ да започне експлозивно във втория и само след 12 секунди игра във втората част, Даукаус бе на пода.

След точно пласирана засечка, Даукаус бе повален и засипан с удари. Главният рефер на двубоя нямаше друг избор, освен да сложи край на двубоя. Това е втора поредна победа на Блейдс. Той има само една загуба в последните му седем срещи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".