Начало ММА Шампион на ONE FC иска да бъде разменен с Пьотър Ян
0

Шампион на ONE FC иска да бъде разменен с Пьотър Ян

Шампион на ONE FC иска да бъде разменен с Пьотър Ян
0

Шампионът на азиатската бойна верига ОNE FC Аржан Бхулар е готов да помогне на бившия носител на титлата при 61-килограмовите в най-популярната ММА верига в света UFC – Пьотър Ян. Руснакър изрази недоволството си към UFC след загубата му със съдийско решение от Шон О`Мали миналата седмица на събитието UFC280. Битката беше много равностойна и много фенове останаха с впечатлението, че Ян е свършил повече и по-добра работа в клетката. Въпреки това, решението отиде в полза на съперника му.

Известни бойци и експерти като Хабиб Нурмагомедов и Хенри Сехудо също изразиха недоволството си от това съдийско решение, а Ян сподели пред бившия шампион на UFC Даниел Кормие, че обмисля напускане на организацията.

Бхулар, който завоюва титлата на ONE FC през април, заяви, че за правилната цена, би напуснал базиранта в Сингапур бойна верига, за да премина в ONE FC.

Ако Бхулар се присъедини към UFC, то това няма да му е запърви път. Той напусна компанията през 2019-а с три победи в четири сблъсъка. След присъединяването към ONE той няма загуба в клетката.

През 2018-а Димитриъс Джонсън бе разменен от UFC за Бен Аскрен. Сделката е считана за успешна и за двете страни.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".