Начало ММА Шампионски режим за русенски бойци преди гала (ВИДЕО)

Шампионски режим за русенски бойци преди гала (ВИДЕО)

Шампионски режим за русенски бойци преди гала (ВИДЕО)
0

Двама русенски бойци – Георги Ангелов и Мехмед Мехмедов, са готови да посрещнат следващото си професионално предизвикателство и да търсят крайния успех. Състезателите на „Ruse Fight Club“ ще вземат участие в поредното издание на серията ISFA „Finаl conflict”.

Ангелов и Мехмедов преминаха през изключително сериозен режим и тренировъчен лагер, за да са във форма за двубоите си. Подготовката им продължи почти два месеца, като те се готвеха изцяло в родния си клуб в Русе под ръководството на Пламен Пенчев и Светлозар Савов.

„Тренировките, на които заложихме бяха комплексни. Наблегнахме много на издръжливостта и функционалността“, коментира специално за Boec.BG треньорът на бойците Пламен Пенчев. Той добавя, че освен изморителните двуразови тренировки, са направени и доста спаринги с останалите бойци от клуба.

Георги Ангелов е двукратен шампион на България в аматьорския ММА и има едно второ място. При професионалистите няма загуба, като в активът му до тук има две победи. Сега той ще се изправи срещу Петьо Добрев в категория до 62 килограма.

Мехмед Мехмедов, който е шампион на България на аматьорски ММА, ще търси първата си победа на професионалната сцена срещу Веселин Пейчев в категория до 84 килограма.

Битките им са тази събота, 16-ти ноември, в зала „Борис Гюдеров“ в Перник.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.