Начало ММА Шампионът се контузил по нелеп начин преди двубоя с Люис
0

Шампионът се контузил по нелеп начин преди двубоя с Люис

Шампионът се контузил по нелеп начин преди двубоя с Люис
0

Двойният шампион разказа за нелепия начин по който се е наранил в деня на двубоя си с „Черния звяр“.

На пресконференцията след UFC 230 Кормие коментира евентуалния си бъдещ съперник, но описа и нелепа ситуация от деня на битката, която му е попречила да излезе на 100% готов в битката с тежкия удряч Люис.

„Няма да повярвате как си контузих гърба. Всички говорят за това, че ставам стар, но не вярвах, че ще го усетя по такъв начин. Сутринта кихнах и гърба ми просто се скова. Опитах се да тичам, както правя в сутрините преди всичките ми двубои, но просто не успях – болката беше прекалено силна. UFC ми докараха медицински лица, които да ми помогнат и те ме третираха по най-различни начини през целия ден. Както при всички проблеми с гърба, ако вече си загрял и позволиш на тялото ти да изстине, болката става по-силна. Затова загрях много добре преди срещата, облякох няколко горнища и тичах към клетката.“, коментира Кормие.

Вижте цялото изявление на Кормие на пресконференцията след UFC 230:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".