Начало ММА Шестима бойци на UFC си заслужиха бонуси от Уайт

Шестима бойци на UFC си заслужиха бонуси от Уайт

Шестима бойци на UFC си заслужиха бонуси от Уайт
0

Президентът на UFC Дейна Уайт този път раздаде шест бонуса в рамките на една галавечер. Силният човек в организацията остана доволен от видяното на UFC on ESPN 26 в Лас Вегас.

За „Битка на вечерта“ Били Карантило и Габриел Бенитес ще приберат по 50 хиляди долара. Това беше октриващия сблъсък от основната карта, който обаче скри шапките на останалите с непрестанния екшън и динамика от първата секунда.

Четирима състезатели бяха възнаградени с „Представяне на вечерта“.

Родриго нашименто си заслужи бонуса с ТКО във втория рунд на битката в тежка категория. След ударите му съдията се намеси, за да опази здравето на Алан Баудот.

Матеуш Гамрот се раззвихри и имаше нужда от само 65 секунди, за да предаде Джереми Стивънс с „кимура“. Техниката за събмишън бе приложена отлично и наградата от 50 хиляди долара е заслужена.

Страхотно представяне и от Родолфо Виера, който отказа Дъстин Щолцфус.

Последният чек е за Миша Тейт, която се завърна ударно в UFC пет години, след като се пенсионира, за да разгроми Марион Рено в третия рунд.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.