Начало ММА Холи Холм предизвика Миша Тейт след бляскавото й завръщане!
0

Холи Холм предизвика Миша Тейт след бляскавото й завръщане!

Холи Холм предизвика Миша Тейт след бляскавото й завръщане!
0

Миша Тейт се завърна с гръм и трясък в UFC. 5 години след последния й мач – поражението от Ракел Пенингтън през 2016-а, бившата световна шампионка в категория „петел” по нищо не показа, че е отсъствала толкова дълго от октагона.

Вече майка на две деца, 34-годишната американка, известна с прякора „Кексчето”, срази в третия рунд ветеранката Марион Рено (44 г), за която това пък бе последен мач в кариерата й. Тейт доминираше в октагона, регистрирайки шестия си успех в UFC при 4 поражения.

Веднага след като нокаутира Рено, Тейт бе предизвикана от друга бивша шампионка – Холи Холм. „Дъщерята на проповедника” поиска реванш от „Кексчето”, която я победи през 2016-а и й отне пояса.

С всяка една от категорията ще стане хубав мач, всяка ще си от тях ще си получи заслуженото. Очаквам да излязат от сянката и да искат бой с мен. Смятам, че втора среща с Холи наистина ще бъде страхотна. Убедена съм, че с нея ще се бием отново”, коментира по повода Тейт.

Тя допълни, че не иска да се изтъква, но очаква да заеме водещо място в ранглистата. „В дивизията има много момичета. Знаете, че никога няма да кажа, че заслужавам да съм тук или там. наясно съм, че трябва да се изкача в йерархията с битки. И която и да сложите пред мен, готова съм за нея”, каза още Миша.

„Кексчето” добави, че се е завърнала в октагона, защото вярва в шанса си да се качи обратно на върха. „Усещах, че има още много какво да дам на спорта. Ще видите наистина една много по-добра версия на мен самата. Не исках да стоя у дома и да си мисля, че не съм показала най-доброто. Надявам се, че до края на годината ще направя още един мач”, завърши Тейт.