Начало ММА Ще се случи ли пак? Хабиб – Фъргюсън пред отлагане
0

Ще се случи ли пак? Хабиб – Фъргюсън пред отлагане

Ще се случи ли пак? Хабиб – Фъргюсън пред отлагане
0

Върлуващият в цял свят коронавирус може да е причина за отлагане на може би най-чаканата битка в лека категория на UFC шампиона Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Двамата се договаряха досега четири пъти за двубой, като всеки път той не се състоя по една или друга причина. Петият път май пак така ще се случи, ако събитията продължат да се развиват по този начин.

Хабиб и Фъргюсън трябва да премерят сили в клетката на UFC 249 в Бруклин, но губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо обяви извънредно положение, след като броят на заразените с коронавирус хора се увеличава всекидневно.

От UFC към този момент твърдят, че всичко ще се проведе по план, но това реално е извън правомощията им.

Редица бойци веднага реагираха на новината, че мач между Нурмагомедов и Фъргюсън.

Бен Аскрен: Боговете не искат битката при Хабиб – Тони да се проведе!

Майкъл Киеса: 110% съм съгласен с тази опция. APEX ще помогне на UFC да продължи да напред. Не мога да си представя, че те биха направили турнир на празните трибуни и да губят пари, когато може просто да похарчат всичко в Лас Вегас и да изчакат да се изчисти вируса.

Ако битката при Тони и Хабиб бъде отменена поради коронавирус, това ще потвърди, че този мач е наистина проклет. Тогава ще е време да се откажете от опитите да проведете тази мечтана битка.

Джейк Шийлдс: Вече приемат ли залози, че битката при Хабиб и Тони ще бъде отменена за пети път, този път заради коронавируса?

Алжамейн Стърлинг: По-добре е да не отменяте, а да се биете на празните трибуни. Така момчетата поне си вземат своето.

Дана Уайт:
„Тя: Пак той мисли за жените си.
Той: Ами ако Хабиб-Тони бъде отменен заради коронавируса?“