Начало ММА Шогун Руа не мисли за отказване

Шогун Руа не мисли за отказване

Шогун Руа не мисли за отказване
0

Легендата Маурисио Руа се представя страхотно в последно време. Шогуна се радва на втора младост и е с 4 победи в последните си 5 битки. През миналия уикенд 37-годишният атлет победи младата надежда Тайсън Педро на негова територия. Сблъсъкът от UFC галата в Австралия приключи с технически нокаут в 3-ия рунд.

Вижте някои от най-атрактивните нокаути на бразилеца:

„Концентрирал съм се върху галата в Бразилия през май. Още не мисля за титлата, защото редът ми не е дошъл. Нямам престава в кой момент ще се наложи да спра, но със сигурност ще изиграя поне още 2 двубоя. Толкова ми остават по договор с UFC“, коментира Шогуна.

Маурисио Руа има 26 победи и 11 загуби в клетката. 21 от успехите му идват именно след нокаут.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.