Начало ММА Сирил Ган стана футболист (СНИМКА+ВИДЕО)

Сирил Ган стана футболист (СНИМКА+ВИДЕО)

Сирил Ган стана футболист (СНИМКА+ВИДЕО)
0

Сирил Ган, който е бивш претендент за титлата на UFC в тежка категория, смени смесените бойни изкуства с най-популярния спорт – футбола.

Причината за това е, че той е част от фондация „УНИЦЕФ“. Детският фонд на обединените нации организира футболна среща между бивши звезди на отбора Олимпик (Лион) и звезди от различнни спортове от името на УНИЦЕФ, в която беше и боеца. Тя беше с цел събиране на средства за децата от Украйна, които имат нужда от спешна хуманитарна помощ.

Срещата, в която се включиха легенди като Людовик Жули, Ким Шелстрьом, Кристиан Карембьо, Самир Насри и други, беше логично спечелена с 1:0 от страна на футболистите.

Победното попадение реализира Сони Андерсън.

Въпреки поражението, в срещата се получи любопитен момент. При една отскочила топка в наказателното поле на бившите звезди на Олимпик (Лион), Ган, застана така, че попречи на Бусиф да играе с топката, и футболистът направи салто, за да прескочи боеца. (втория пост на боеца).

„Беше страхотно. Благодаря на УНИЦЕФ Франция и Олимпик (Лион) за организирането на този благотворителен мач и благодаря на всички вас, че проследихте вечерта! (Не съм сигурен, че има грешка)“, написа Ган в профила си в Instagram като последното написано е в шеговит тон по отношение на ситуацията в наказателното поле.