Начало Бокс Тайсън Фюри купонясва на Френската ривиера (ВИДЕО)

Тайсън Фюри купонясва на Френската ривиера (ВИДЕО)

Тайсън Фюри купонясва на Френската ривиера (ВИДЕО)
0

Бившият вече боксьор – Тайсън Фюри, се забавлява на живота след спортната си кариера. „Циганския крал“ заведе съпругата, баща си Джон и голяма част от своето семейство, на заслужена почивка в курорта Код де Азур, намиращ се на Лазурния бряг.

Един от най-добрите боксьори в последните години за пореден път демонстрира, че силата му не е само в спорта, а и в… купоните. Двамата с Парис се забавляваха до сутринта. Забавата започна още в наетия от тях апартамент.

Купонът продължи с улични музиканти и туристи по главната улица в курорта като Тайсън Фюри беше сред най-дейните в танците.

Крайна дестинация на празнуването, поне по отношение на качените постове от страна на великия боксьор, беше яхта на брега на Средиземно море, в която купонът, поне привидно продължаваше и в ранните часове на следващия ден – на изгрев слънце.

„Наистина се наслаждавам на живота, момчета! Наслаждавам се със семейството и хората, на които държа, хората, с които започнах всичко, сега се наслаждаваме на южната част на Франция. Огромно благодаря на бокса“, написа Тайсън в профила си в Instagram.

Припомняме, че „Циганския крал“ записа пета поредна победа, този път с нокаут над Дилиън Уайт пред рекордна за 21-и век публика на подобен род спортно събитие! Поне 94 000 души на емблематичния футболен стадион „Уембли“ в Лондон и милиони пред „малкия екран“.

Още след двубоя Фюри заяви оттеглянето си от професионалния спорт, но не особено категорично.

Фюри приключва професионалната си кариера с общо 32 успеха (23 с нокаут) и само 1 равенство (срещу Дионтей Уайлдър в първия от общо три сблъсъка между двамата за пояса на WBC). „Циганския крал“ съумя в различни периоди да стигне до всяка една от най-ценните титли в професионалния бокс.

Единственото, което не постигна Фюри е абсолютната титла (всички пояси) при най-тежките.

Едно нещо, поне за момента е сигурно, че ще видим шампиона в тежка категория на UFC – Франсис Нгану срещу този в профи бокса – Фюри в хибриден двубой! За сблъсъка двамата намекнаха още на последната защита на Фюри.