Начало ММА Скалата стана партньор на UFC
0

Скалата стана партньор на UFC

Скалата стана партньор на UFC
0

Една от най-големите фигури в шоубизнеса изобщо в целия свят – Дуейн Джонсън „Скалата“ стана партньор на UFC. Сделката, чийто параметри не се споменават, е била завършена в навечерието на галавечерта в Лос Анджелис.

Актьорът и продуцент, който проби на голямата сцена като кечист от WWE, изглежда е намерил причина да инвестира в най-престижната ММА верига в света. Въпреки че Дейна Уайт е критикуван от много места, заради начина, по който се отнася към бойците и най-вече занижените хонорари, той също е доказал, че знае как се прави бизнес.

В резултат сега UFC се сдоби с нова марка, която ще обува звездите в октагона. „Project Rock“, която е част от световно известната марка „Under Armour“, е собственост на „Скалата“. Сега именно тази компания ще обува всички спортисти и техните треньори, както и хората от щабовете им, в дните преди всяка една галавечер. В това число за промоционални събития, тренировки, претегляне и преди да влязат в клетката.

Досега този ангажимент бе в ръцете на „Reebok“. Компанията на Дуейн Джонсън обаче е предложила по-добри параметри на Дейна Уайт и ще измести бранда.