Начало ММА Дейна Уайт: Всички се страхуват от Чимаев и ги разбирам напълно
0

Дейна Уайт: Всички се страхуват от Чимаев и ги разбирам напълно

Дейна Уайт: Всички се страхуват от Чимаев и ги разбирам напълно
0

Хамзат Чимаев си изгради изключително скоростно репутацията на непобедим боец в октагона на UFC. Шведът с чеченски корени доминира категорично в клетката, откакто стана част от организацията, а изглежда това носи сериозни проблеми по отношение намирането на съперници.

Това призна и шефът на UFC Дейна Уайт. По думите му, никой не иска да влезе в конфронтация с Чимаев, като той не просто респектира, а дори всява страх у потенциалните си противници.

Хамзат Чимаев е един от най-лошите типове, които съм срещал. Буквално никой не иска да се бие с него, а той самият не се интересува от време за подготовка или нещо подобно. Не съм срещал такъв като него. всички се страхуват от Чимаев и ги разбирам напълно защо това е така”, заяви босът на организацията.

Уайт, който бе поставен под карантина заради позитивен тест за коронавирус, вече е намерил следващ съперник за Чимаев. Той обаче още не е разкрил името му. „Всички са силни на думи, пишат по социалните мрежи и се заканват, когато стане въпрос за реални преговори обаче, всичко се променя”, каза още Дейна.

Чимаев няма никакви притеснения да се бие в средна или полусредна категория. Той дори е заявявал, че е готов да мери сили и с „момчетата от тежка”, стига те да имат такова желание. При това положение няма как подобен боец да не всява респект у опонентите му.