Начало ММА Скандал между Дейна Уайт и мениджъра на Нгану
0

Скандал между Дейна Уайт и мениджъра на Нгану

Скандал между Дейна Уайт и мениджъра на Нгану
0

Президентът на UFC Дана Уайт реагира на изявлението на мениджъра на Франсис Нгану – Маркел Мартин, че е „пълен шок“ да има мач за временната титла в UFC в тежка категория между Дерик Люис и Сирил Гън.

Този ​​пич е пълен глупак. Той знае точно какво се случва и изобщо не е „шокиран“. Защото няколко пъти сме казвали как ще бъде всичко. Некомпетентен е и се надявам Франсис да започне да търси нови хора, които да помогнат в кариерата му„, написа Уайт.

Нгану недоумява решението на UFC за временната титла

Напълно сме шокирани от вашето решение, след като се съгласихме на септември. Шокирани сме, защото ви казахме защо Франсис се нуждае от повече време. Знам, че сте честен човек, но се опитвате да дискредитирате моята честност, когато се отнасях към вас и всички ваши служители с най-голямо уважение. Това казва повече за вас, отколкото за мен.

Некомпетентно ръководство? Мисля, че се справихме адски добре. Ще ви кажа какво – нека разкрием всичко. Имейли, обаждания, текстови съобщения – всичко. Съгласихте ли се? Защото съм готов да бъда в черния списък на UFC. Съгласен ли сте?

И да, повтарям още веднъж – договорихме се да защитим титлата през септември, така че всичко беше шокиращо за нас„, отвърна Мартин.