Начало ММА Скот Кокър: Немков – Андерсън е мач между най-добрите на планетата

Скот Кокър: Немков – Андерсън е мач между най-добрите на планетата

Скот Кокър: Немков – Андерсън е мач между най-добрите на планетата
0

Президентът на „Белатор“ Скот Кокър е уверен, че притежава най-добрия боец в лека тежка категория. За него финалът на Гран При турнира в организацията ще утвърди кой е №1.

Битката ще е епична – Вадим Немков (настоящ шампион) срещу Кори Андерсън.

„Когато Немков беше хванат с тежкия удар, помислих си, че всичко ще свърши“, започна Кокър.

„Това не беше просто мач за титла. Видяхме способността на тези двама бойци да нараняват. Това се очаква от един шампион и претендент. Битката на Бейдър беше кратка. Кори показа страхотен тайминг. Надявах се на още рундове, но това е ММА“.

„Нещата в този спорт се случват бързо и експлозивно. Затова хората обичат бойните изкуства. За мен финалът ще е страхотен – ще видим кой е най-добрият в целия свят на тези килограми“, добави Скот Кокър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.