Начало ММА Скот Кокър оправда Барнет за оттеглянето в последния момент

Скот Кокър оправда Барнет за оттеглянето в последния момент

Скот Кокър оправда Барнет за оттеглянето в последния момент
0

Президентът на Белатор Скот Кокър защити Джош Барнет, който се оттегли часове преди главния мач на шоуто в Хавай в петък вечер. Силният човек в организацията нарече бившия шампион на UFC в тежка категория „герой“ и „легенда“.

„Комуникираме с Джош постоянно. Той е постигнал всичко в този спорт – герой и легенда“, сподели Кокър пред MMA Junkie. „Толкова беше болен, че не можеше да се изправи. Докторката ме посъветва да го изтегля от картата и че е лудост да се бие в такова състояние.“

Кокър е в бизнеса от 34 години и много пъти е бил в подобна ситуация.

„Гадно ми е за него. И на следващия ден всичко го болеше, не спира да повръща. Помоли ме да добавя битката в някое от шоутата през януари, но ще видим. Графикът ни е доста добре комплектован“, добави президентът на Белатор.

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.