Начало ММА Съпругата на Джакаре го стяга за UFC 249

Съпругата на Джакаре го стяга за UFC 249

Съпругата на Джакаре го стяга за UFC 249
0

Роналдо Соуса-Джакаре разкри тайното оръжие в подготовката си за UFC 249. Бразилецът се готви трескаво за Ян Блахович със своята половинка Лариса Карвальо. Състезателите на UFC показват изобретателност по време на пандемията и Джакаре не е изключение.

„За мен е трудно, защото трябва да използвам тежестите на съпругата ми“, Джакаре сподели пред ММА Junkie. „Те са за crossfit и е тежко. Когато тренирам с нея, се изпотявам! Жена ми е силна и много ми помага.“

Голям плюс за Соуса е локацията на събитието. Джаксънвил е на няколко часа с кола от дома му във Флорида.

„Ще отида три дни преди битката. Ще шофирам до там, не е далеч от вкъщи.“

Джакаре ще търси мъст в средна категория, но е бил изкушен да приеме битка при „големите момчета“.

„Качих категория, защото мачът е добър за мен. Блахович е голям шамион – в момента е топ боец от полутежка категория. Затова приех да премерим сили, нямам проблем с тази дивизия… разбира се, че в средна е по-лесно, защото тук състезателите са по-големи. Полякът е дори като за тежка. Тренирах с бойци от тежка категория, за да съм подготвен за него, но той е по-мащабен и от тях!“

„Бих взел реванш от Ромеро. Вярвам, че ще е страхотна битка – или Келвин Гастелъм. До сега никога не съм губил на реванш“, добави Соуса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.