Начало ММА Стадион в Далас може да приюти завръщането на Макгрегър

Стадион в Далас може да приюти завръщането на Макгрегър

Стадион в Далас може да приюти завръщането на Макгрегър
0

Един от големите въпроси, които вълнуват феновете на смесените бойни изкуства е дали ще видят в октагона отново ирландската звезда Конър Макгрегър. Бившият шампион в две дивизии на UFC дава периодични индикации, че иска да се върне към битките, а по всичко изглежда, че организацията е планирала подобаващо парти по посрещането – сблъсък с коравия американец Майкъл Чандлър.

Наскоро Дейна Уайт сподели, че двубоят между двамата може да се състои на стадион в Далас.

„Хората ме питаха за Конър срещу Майкъл, чудейки се къде ще се проведе битката. Още не знаем, но работим по въпроса. За стадиона AT&T в Далас ти трябва правилния бой. Двамата сега ще бъдат треньори в риалитито ни „Универсалният боец“, което ще се предава и по мрежата на ESPN. Това прави битката още по-голяма. Далас и този стадион са опция за мача“, споделя Уайт.

Разбира се, Уайт разглежда повече от една опция, а възможност за друга локация би могла да бъде Лондон.

„Когато наблюдаваш битка с такъв заряд, това може да стане в Медисън Скуеър Гардън, Вегас, Т-Мобайл Арена или някой голям стадион в Лондон“, допълва Уайт.

Макгрегър не се е бил от поражението си срещу Дъстин Порие, когато получи тежка фрактура в крака. Последният сблъсък на Чандлър също беше с Порие, като Дъстин успя да приложи задушаваща техника и да откаже коравия борец. Двамата обаче със сигурност ще предложат изключителна продукция на публиката, а въпросите са три – кога, къде и дали наистина Конър е готов за завръщане, оставяйки охолния си живот настрани.