Начало ММА Стиви Рей изненада Майкъл Джонсън в брутален трети рунд

Стиви Рей изненада Майкъл Джонсън в брутален трети рунд

Стиви Рей изненада Майкъл Джонсън в брутален трети рунд
0

Стиви Рей поднесе огромна изненада срещу Майкъл Джонсън, побеждавайки го с разделено решение на подглавния мач от UFC Сингапур.

В първите два рунда Джонсън доказа защо е бил толкова тежко фаворизиран преди галата. Рей работеше по-добре с краката и вкара 3-4 много добри комбинации, но отнесе много тежки попадения и не се виждаше как ще довърши срещата. Американецът не спираше да натиска педала на газта и отвори брутална аркада на недолюбвания си противник в средата на втората част. Преди последните 5 минути едвам успяха да закърпят лицето на Рей.

Като гръм от ясно небе дойде тейкдауна от страна на шотландеца, след който следващите 4 минути Джонсън премина през ада. Няколко неуспешни опита за събмишън и брутален гранд енд паунд донесоха победата на Стиви Рей. Несъмнено третият рунд беше на негова сметка, но останаха сериозни съмнения дали той трябва да спечели мача.

Реферите отсъдиха 29-28, 29-28 и 28-28.

Джонсън трябва да бъде поздравен за старанието, което положи при защитата си на земя. Рей пък доказа, че никога не се предава и заслужава добри думи от Дейна Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.