Начало ММА Стивънс: Рисувам по ринга като художник на платното си

Стивънс: Рисувам по ринга като художник на платното си

Стивънс: Рисувам по ринга като художник на платното си
0

Един от най-атрактивните бойци в UFC – Джереми Стивънс, се завръща в Октагона този уикенд. Американецът ще се изправи срещу Забит Магомедшарипов от Русия в категория перо.

В момента може да е добре платен, но това съвсем не е било така преди време:

„Спомням си как се вглеждах в луната. Питах се: „Защо аз?“. Чудих се защо преминавам през това и трябва да живея по този начин. Защо нашите са разведени? Защо майка ми е зависима?“, започна изповедта си спортистът.

„Днес поглеждам назад и си казвам: „Защо не аз?“. Постигнах успехите си в боевете, защото преминах през много трудности.“

Стивънс (28-15) е едва на 32, но вече има много мачове зад гърба си. Записа 15 победи и 14 загуби в UFC, но може да е спокоен за бъдещето си в организацията, защото е от най-интересните атлети.

„Изживял съм невероятни неща. Правим всичко с цел в този живот. Призванието ми е да съм боец. Хората ме питат кой е любимият ми нокаут, а аз им отговарям „следващият“. Пращал съм на пода брутални съперници. Рисувах с тях по ринга както художник на платното си.“

„Отказах много хора от битките… Взех си поука от загубата срещу Алдо. Корекциите са направени и нямам търпение за 2-ри март“, завърши боецът.

Като малък той е живял в кола със зависимата си майка и новия й приятел.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.