Начало ММА Странните хобита на Анджела Хил

Странните хобита на Анджела Хил

Странните хобита на Анджела Хил
0

Анджела Хил има нетрадиционен стил, ексцентрична визия и странни хобита. Тя е част от семейството на UFC, а в свободното си време ходи на проби за необичайни костюми, най-често посветени на комикси или холивудски филми. В тренировките си Хил периодично си припомня хобито си, обличайки си карнавалните си костюми, което й доставя, съдейки по емоциите й, голямо удоволствие.

Друго хоби на момичето е търсенето на „неидентифицирани летящи обекти“. Тя искрено се интересува от темата за извънземните и възможните посещения на нашата планета от гости от други светове. Няма нищо изненадващо в такова хоби: бабата и дядото на Анджела по бащина линия през 60-те години на миналия век се превърнаха в истински легенди в Съединените щати. Барни и Бети Хил са първите хора, чието „отвличане от извънземни“ придоби широка публичност. Инцидентът с отвличането на Хил по-късно даде основата за десетки книги, филми и телевизионни сериали.

Двойката Хил твърди, че е била отвлечена от извънземни на 19 септември 1961 г. в Ню Хемпшир. В този ден те се връщали от почивка с кола и зърнали в небето „ярък обект, който се движеше близо до луната“. Постепенно „мигащата чинийка“ се спуснала, докато се озовала точно над колата им, принуждавайки я да спре. По-късно Барни и Бети твърдят, че от прозорците на летяща чиния са били наблюдавани отблизо от странни същества, които само бегло наподобявали на хората.

Въпреки необичайното „мравучкане по тялото“ и други странни усещания, двойката все пак успяла да се прибере. Но по някаква причина и двамата не помнели как са изминали повече от 50 километра.

Благодарение на психотерапевтичните сеанси тревожността им, породена от „отвличането“, е била потушена, след което Барни и Бети започнали да живеят нормалния си живот. На този етап все още не са открити реални доказателства за контакт между човек и извънземно.