Начало ММА Сурчев и Илиев срещат юмруци на Grand Fight Arena 3

Сурчев и Илиев срещат юмруци на Grand Fight Arena 3

Сурчев и Илиев срещат юмруци на Grand Fight Arena 3
0

Денислав Сурчев и Димитър Илиев ще премерят сили на третото издание от бойната верига –  Grand Fight Arena. Битката е по правилата на ММА, ще бъде в клетка, в категория до 84 килограма. Събитието ще се проведе на 5-и октомври в зала „ДЗУ“ в Стара Загора. Началният час е 20:00 часа.

Сурчев е многократен шампион от Хасково. През 2017 триумфира на Републиканското първенство. На сметката си има още медали от държавни и балкански шампионати при мъжете.

Илиев е представител на домакините и ще се надява на солидна подкрепа от публиката. Призьор в състезания по ММА и шампион в надпревара по кикбокс. На професионалния ринг има 2 победи и 2 загуби.

Билети за събитието можете да закупите на този линк.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.