Начало ММА Свалиха обвиненията в побой от Али Абделазиз
0

Свалиха обвиненията в побой от Али Абделазиз

Свалиха обвиненията в побой от Али Абделазиз
0

Две обвинения в побой бяха свалени от мениджъра на звездите в бойните спортове Али Абделазиз.

Едно от обвиненията беше за саморазправа с друг агент – Ейб Кава, с когото се спречка на събитие на PFL през 2019 г. Според „The Athletic“, тогава мениджрът на Хабиб Нурмагомедов е нападнал Кава по подозрения, че той е разпространил слухове за сексуален тормоз от страна на Абледлазиз над служител на UFC през 2018 г. Съдът в Лас Вегас обаче прие становището на прокурора, че обвинението трябва да бъде свалено.

Адвокатът на Абделазиз обясни, че се е срещнал с въпросния прокурор ден преди посещението в съда, като са се разбрали, че „и двамата преценихме, че най-добре е това дело да се прекрати“.

Второто обвинение пък е за сбиване през март 2019 г., когато щабът на Камару Усман, заедно с Абделазиз, се спречква с хората на Колби Ковингтън на опашка за храна в казино в Лас Вегас. Инцидентът беше заснет и се превърна в онлайн хит, а човек на име Майкъл Джонсън повдигна обвинения за побой срещу Абделазиз, претендирайки, че е от щаба на „Хаоса“. По-късно обаче Ковингтън заяви, че не го познава и го нарече „косвена жертва, попаднала под огъня“.