Начало ММА Светлозар Савов-Зарко между тренировките и организацията на гала

Светлозар Савов-Зарко между тренировките и организацията на гала

Светлозар Савов-Зарко между тренировките и организацията на гала
0

Светлозар Савов-Зарко е един от водещите български ММА бойци. Неговите изяви на бойната сцена през последните години са предимно в чужбина. Сега той е в очакване на поредната си битка, която най-вероятно ще е през месец май.

„Трябва да участвам в новата лига АСА (б.р. – Absolute Championship Akhmat), която обедини досегашните организации „Ахмат“ и ACB. Но не искам да влизам в подробности, защото нямам конкретна дата и противник и съм малко суеверен“, каза Савов пред камерата на „BOEC.BG“.

За да поддържа топ форма, русенският ММА боец идва често до София и тренира с някои от останалите ни водещи състезатели в този спорт като Георги Валентинов, Росен Димитров, Никола Дипчиков и други.  Междувременно, докато се грижи за своята добра физическа подготовка, Савов се посвещава и на организацията на поредната ММА гала вечер в родния му град Русе. На 6-ти април ще се състои RUSE FIGHT NIGHT 4, което ще противопостави някои от най-добрите местни бойци срещу известни имена от цялата страна. Главната битка ще е между други организатор Пламен Пенчев и Артем Шокало от Украйна.

Boec.BG e медиен партньор на събитието и всичко около тази гала вечер ще откриете на нашия сайта.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.