Начало ММА Тайсън Фюри вярва, че Том Аспинал може да детронира Джо Джоунс

Тайсън Фюри вярва, че Том Аспинал може да детронира Джо Джоунс

Тайсън Фюри вярва, че Том Аспинал може да детронира Джо Джоунс
0

Дуото от Манчестър е тренирало заедно в бойни лагери по време на пътуванията си към върха на бокса и ММА в тежка категория, а Фюри смята, че неговият приятел може да стане световен шампион.

Тайсън Фюри вярва в бившия си спаринг партньор Том Аспинал, че може да стане човекът, който ще детронира легендата на UFC Джо Джоунс и може да стане следващият световен шампион в тежка категория.

 „Той е добър боец, каза Фюри пред TNT Sports за Аспинал, който в момента е класиран под номер 4 в класацията на промоцията. „Трудно е. Джон Джоунс е Тайсън Фюри на MMA, хората не са в състояние да го победят. Много труден. Въпреки че Том Аспинал е приятел, Джон Джоунс вероятно е смятан за най-великия за всички времена в ММА, така че не знам.

Аспинал наскоро се завърна в клетката след една година отсъствие след ужасяваща контузия на коляното миналото лято срещу Къртис Блейдс. И постигна впечатляваща победа със задушаване.

„Вероятно никой не вярваше, че някой може да победи Владимир Кличко, преди Тайсън Фюри да го победи? Но тогава Тайсън Фюри го победи. Така че, ако някой може да победи Джон Джоунс, това ще бъде Том Аспинал. Никой друг.”